Autohuur Alicante | Autohuur.org

Autohuur Alicante
Huur je auto in Alicante bij Autohuur.org, online autoverhuur. Al ruim 10 jaar het adres voor goede huurauto’s online!


Een auto huren in Alicante

Alicante, de hoofdstad van de gelijknamige Spaanse provincie heeft een prachtige boulevard en winkelstraten omzoomd door palmbomen. Het bekende Tabarca eiland ligt dicht voor de kust (de Costa Blanca). Zowel in de stad zelf als in de directe omgeving zijn er veel mogelijkheden om op avontuur te gaan. Ideaal dus om een auto te hebben om u makkelijk te verplaatsen tussen de diverse locaties. U huurt een auto makkelijk via Autohuur.org . Let wel op dat de meeste autosnelwegen in Spanje pittig geprijsde tolwegen zijn. Vaak zijn er alternatieven in de vorm van lokale wegen.

Cultuur en vertier
Het Santa Barbara Kasteel is een bezoek waard. Dit is een middeleeuws fort bovenop de berg Benacantil waar u veel over de geschiedenis van de stad te weten komt. En natuurlijk heeft u een prachtig uitzicht over de baai. Met de auto bent u in vijf minuten bij het Kasteel. Het archeologische museum in de oude stad heeft interessante tentoonstellingen. Na de cultuur en geschiedenis waait u uit op een van de zandstranden met helder water, zoals het San Juan Strand op 7 kilometer van het centrum van de stad. Met uw auto van de autoverhuur heeft u niet te sjouwen met uw (strand)spullen. Op het San Juan strand zijn vele restaurants, bars en winkels.

Makkelijk naar de bezienswaardigheden in de omgeving
Met uw huurauto van autohuur.org komt u makkelijk bij de vele bezienswaardigheden in de direkte omgeving van de stad. Torrevieja ligt op een klein uurtje rijden van de stad. Dit plaatsje is vooral bekend om haar zoutmeren of “salinas”. In sommige salinas vindt nog zoutwinning plaats, maar vele zijn uitgeroepen tot natuurgebied waar vele flamingo’s te bewonderen zijn. Bezoek ook de mooie kerken en sluit af bij het mooie strand voor een echte Spaanse maaltijd in een van de restaurantjes. Op 32 kilometer van de stad ligt het leuke stadje Villajoyosa met haar karakteristieke felgekleurde huisjes aan de kust. Dit stadje was vroeger een vissersdorpje maar staat nu vooral bekend om haar chocolade industrie. Als u een attraktie park wilt bezoeken in de buurt van Alicante dan is Terra Mitica een goede keus, met vele attracties waaronder een houten achtbaan, maar ook aandacht voor de mysteries van oude beschavingen die een link hebben met de provincie. Het park is verdeeld in thema’s rond Egypte, Grieken, Romeinen, Iberisch schiereiland en de Mediterrane eilanden. Het park is gelegen in Benidorm, een bekende badplaats.

Waarom Autohuur.org?
 Laagste prijsgarantie
Service with a smile
Vergelijkt alle online aanbieders
Eerste prijsvergelijker (zijn we trots op!)