Autohuur Barcelona

Vergelijk en boek eenvoudig je huurauto voor Barcelona via Autohuur.org
U

Vergelijk aanbieders

Zo krijg je altijd de scherpste prijs

Geen onverwachte kosten

Transparante prijzen en geen creditcardkosten

Ruim 20.000 verhuurlocaties

Wereldwijd altijd bij jou in de buurt

Vergelijk en boek uw huurauto voor Barcelona


Huur een auto in Barcelona


Barcelona: een bruisende stad

Barcelona is een bruisende stad met veel architectuur en cultuur maar ook veel winkelmogelijkheden en een rijk uitgaansleven. Het centrum van de stad ligt direkt aan de Middellandse Zee ten zuiden van de Costa Brava. De meeste vakanties naar Spanje gaan per vliegtuig, zodat je meestal zonder eigen vervoer zit. Waarom dan niet een auto huren om de stad en haar omgeving te verkennen?
Autoverhuur
Bij Autohuur.org  kun je een auto huren voor je stedentrip naar Barcelona. Zo kun je je makkelijk verplaatsen binnen en rond de stad. wat dacht je van een dagtrip naar Girona? Girona (de Catalanen zelf zeggen trouwens Gerona)  is een echt Catalaans stadje op ongeveer een uur rijden van de stad. Hier kun je het middeleeuwse centrum met de hangende huizen over de rivier bekijkenn, maar er is ook een goed filmmuseum. Een idyllisch strand vindt je in de badplaats Sitges op zo’n 30 minuten van Barcelona.

Even rust

Na al de drukte is het Parc de Collserola aan de rand van de stad een mooie plek om even uit te rusten. De lokale mensen komen hier om te fietsen, wandelen of voor een picknick. Je zult zeker genieten van het spectaculaire uitzicht over de stad. Met je auto van de autoverhuur neem je al je picknick benodigheden makkelijk mee.
Met de huurauto naar Montserrat
Montserrat, oftewel “gezaagde berg” is makkelijk te bereiken met je huurauto, het ligt op zo’n vijfenveertig kilometer van de stad. Het klooster van Montserrat is bereikbaar met je auto, maar parkeren is duur en er is weinig plek. Beter is het om te parkeren beneden de berg en verder te gaan te voet, met de tandradbaan of de kabelbaan. Boven aangekomen kun je genieten van het mooie uitzicht.

Spaans eten en drinken

Tijdens je vakantie in Spanje geniet je natuurlijk van het heerlijke eten en drinken. De autoverhuur komt hier weer handig van pas! Na de tapas, paella en Spaanse wijn kom je zo weer makkelijk terug bij je vakantieadres. Ga naar www.autohuur.org om direct een auto te boeken.