Autohuur Malaga

Autohuur.org, online autoverhuur. Al ruim 10 jaar het adres voor goede huurauto's online!
U

Vergelijk aanbieders

Zo krijgt u altijd de scherpste prijs

Geen onverwachte kosten

Transparante prijzen en geen creditcardkosten

Ruim 20.000 verhuurlocaties

Wereldwijd altijd bij u in de buurt

Vergelijk direct uw huurauto’s in Malaga

Autohuur in Malaga, een levendige en zonnige stad

Malaga ligt in Zuid-Spanje omringd door bergen en direkt aan de Costa del Sol (zonnekust) en de Middellandse Zee. Het is een grote, dynamische stad met vele bezienswaardigheden. Je verplaatst je gemakkelijk in de stad met je huurauto van www.autohuur.org. Zo ben je echt met vakantie: geen gesjouw met spullen en je kunt gaan en staan waar je wilt.

Autohuur in Malaga - goedkoop en simpel via Autohuur online

Auto huren in Malaga: 5 tips

1. Boek je huurauto vanuit Nederland

Spaanse huurcontracten zijn vaak moeilijk door te lezen. Bij ons weet je zeker dat je een goede auto hebt en de juiste verzekeringen.

2. Ben je jonger dan 25 of ouder dan 70?

Dan gelden er vaak extra toeslagen voor autoverhuur. Ook bij onze autoverhuurders is dit meestal het geval. 

3. Tankregeling: we raden full-full aan

Voor full-empty brengen verhuurders vaak (hoge) servicekosten in rekening.. 

4. Bespaar op je ophaallocatie

Een shuttle bus van de luchthaven naar de verhuurder is vaak goedkoper. Je wordt dan afgezet bij de verhuurlocatie in Malaga.

5. Meerdere bestuurders?
Boek een extra bestuurder!
Zo zijn jullie allebei verzekerd als er iets gebeurt met de huurauto. 

Autohuur in de Cultuurstad

Als kandidaat voor Europese Cultuurstad 2016 heeft de stad je veel cultuur te bieden. Er is een prachtige kathedraal met een combinatie van diverse bouwstijlen. Ook is er een Moorse vesting, de Alcazaba en een Romeins amfitheater. De kunstenaar Picasso werd geboren in deze stad en je kunt zijn geboortehuis en museum bezoeken. Vanaf de Moorse vesting heb je een mooi uitzicht over de haven en de stad. Je reist makkelijk naar de diverse locaties als je een auto huurt.

Strandhoppen

Met een auto kun je ook ideaal strandhoppen langs de Costa del Sol. Alleen bij Malaga zelf is er al 40 kilometer kustlijn met zand- en rotsstranden. Er zijn diverse stadsstranden zoals het Playa de la Caleta en het Playa de la Malagueta. Voor een meer geïsoleerd gelegen strand ga je naar La Araña. Maar ook de nabijgelegen plaatsen Marbella,Fuengirola, Torre del Mar, Estepona en Nerja hebben mooie stranden. Op de diverse stranden kun je zonnen en zwemmen maar ook diverse andere activiteiten ondernemen zoals boottochten en surfen. Om Gibraltar te bezoeken kun je ook een auto huren. Gibraltar ligt op zo’n 100 kilometer van Malaga. Je vindt er de beroemde steile rots met de apen, maar ook een gezellig oud stadje. Heel speciaal is dat je als je de stad binnenkomt, rijdt over de start- en landingsbaan van het vliegveld van Gibraltar.

Muziek in je auto op Malaga

In de auto luister je natuurlijk naar een heerlijk Spaans muziekje op de radio. Daarom zetten we de leukste radiozenders voor jou op een rijtje:


89.4 MhZ:        CADENA 100
 Vergelijkbaar met Skyradio en Q-Music: een ccmbi van internationale en nationale hits.

101.6 FM:        Europa FM Veel Spaanstalige pop/rock hits en internationale pop/rock hits vanaf de jaren ’90 tot nu. Te vergelijken met Q-music en 3FM

94.5 MhZ:        Maxima FM Dance hits van nu afgewisseld en dance remixes. Te vergelijken met onze SLAMFM.