Autohuur Mallorca

Huur je auto in Mallorca bij Autohuur.org, online autoverhuur. Al ruim 10 jaar het adres voor goede huurauto's online!
U

Vergelijk aanbieders

Zo krijg je altijd de scherpste prijs voor Mallorca

Geen onverwachte kosten

Transparante prijzen en geen creditcardkosten

Ruim 20.000 verhuurlocaties

Wereldwijd altijd bij jou in de buurt

Vakantie op Mallorca

Mallorca is een heerlijke zon-, zee- en strand bestemming. Het is populair onder jongeren rondom El Arenal vanwege de vele uitgaansgelegenheden. Maar buiten Palma de Mallorca en de omgeving is het een prachtig rustig eiland. Met veel mooie uitgestrekte stranden en zon. Ook voor een fietsvakantie is het een leuke bestemming. Maar de beste manier om het eiland te verkennen is met de auto. Huur snel en voordelig uw huurauto via Autohuur.org, en uw auto staat voor u klaar wanneer u aankomt!

Auto huren Mallorca - snel autoverhuur vergelijken via Autohuur online

Auto huren Mallorca: 5 tips

1. Ongelimiteerde kilometers

De meeste van onze aanbieders bieden onbeperkte kilometers. Zo betaal je geen boete als je teveel gereden hebt.

2.Kies de juiste auto
Mallorca is bergachtig. Om kosten te besparen op de benzine kun je het beste minimaal voor Comfort kiezen. 

3. Zorg voor de juiste creditcard

De naam moet overeenkomen met de geboekte hoofdbestuurder

4. Kies je voor een lokale verhuurder?

Hou rekening met voorwaarden in het Spaans en dat er wordt geprobeerd om (onnodige) services en verzekeringen af te sluiten

5. Of voorkom ongewilde verrassingen en boek van tevoren.
Zo ben je verzekerd van een goede auto met de juiste verzekeringen, voor een scherpe prijs.

Mallorca verkennen per auto

De makkelijkste manier om Mallorca te verkennen is per huurauto. Het huren van een auto is simpel een relatief voordelig. Van leuke steden tot pittoreske dorpjes en uitgestrekte natuur, je vindt het allemaal op Mallorca. De hoofdstad Palma de Mallorca is een bruisende stad en er is altijd leven. Als je de stad gaat bezoeken, rijd dan ook zeker naar de beroemde Kathedraal la Seu. Verder naar het westen en het noorden zijn ook genoeg leuke en rustige dorpjes te vinden. Een voorbeeld is het mooie Alcudia, een dorpje in het Serra de Tramuntana. Dit ligt in het hart van het eiland, maar is met de auto goed bereikbaar. Dit oude dorp wordt omringd door een stadsmuur. Binnen die muur is het sfeervol en charmant, zeker als het donker wordt en het dorpje gezellig verlicht is. 

Stranden op Mallorca

Mallorca telt meer dan 80 stranden. Op de meeste stranden wappert de blauwe vlag, wat betekent dat het stand veilig en mooi is. Hier zijn de bewoners erg trots op. Voor de beste stranden kun je naar het noorden en noord-oosten van het eiland rijden met de huurauto. De meeste stranden hebben genoeg voorzieningen, zoals toiletten, een bar en strandbedjes. Voor kraakhelder water en een bijzonder mooie omgeving moet je absoluut naar de stranden van Cala Portals Vells en Cala Delá. 

Mallorca: een eiland vol geschiedenis

Door haar gunstige ligging in de Middellandse zee is Mallorca altijd zeer in trek geweest bij de veroveraars, kolonisten en toeristen. Dit heeft gezorgd voor een rijke geschiedenis. Het resultaat is dat je met de huurauto van de ene historsiche bezienswaardigheid naar de andere kunt rijden. Boek snel en eenvoudig je huurauto via autohuur.org.