Autohuur Pisa | Autohuur.org

Autohuur Pisa
Huur je auto in Pisa bij Autohuur.org, online autoverhuur. Al ruim 10 jaar het adres voor goede huurauto’s online!


Auto huren in Pisa
De scheve toren van Pisa ga je natuurlijk beklimmen. Deze toren vormt een geheel met de nabijgelegen gebouwen van de Dom, de Doopkapel en de begraafplaats. De scheve toren was bedoeld als klokketoren voor de Dom, en is nu het bekendste bouwwerk van de stad. Maar er is veel meer te doen en te zien in deze stad. Je kunt er genieten van heerlijk Italiaans eten, maar ook de vele kleine oude kerkjes bekijken en de mooie grote herenhuizen (palazzi) in het centrum en langs de rivier de Arno bewonderen. Met een huurauto van www.autohuur.org verplaats je je makkelijk tussen de diverse locaties in de stad.

Rust in de Botanische Tuin
De botanische tuin is een goede plek om even tot rust te komen na de hectiek in de stad. De tuin ligt aan de Via Luca Ghina 5. Deze tuin bestaat al sinds 1591 op de huidige locatie. Bezoek vooral het oude botanische instituut met haar gevel versierd met schelpen, de kruidentuinen en de bomentuinen.

Een dagje in de omgeving van de stad
Een auto huren is ook handig als je de omgeving van de stad wilt bekijken. Op zo’n 13 kilometer ten oosten van de stad vindt je het plaatsje Calci met haar kartuizerklooster. Dit is één van de grootste kloosters van Italië, en heeft twaalf kapellen met prachtige fresco’s. Daarna kun je afkoelen op het strand in het gezellige badplaatsje Marina di Pisa, dat zo’n 8 kilometer ten westen van de stad ligt.

Uitgaan en winkelen
De stad is fantastisch om te winkelen en uit te gaan. Door de autohuur via www.autohuur.org hoef je niet te slepen met je aankopen en kom je makkelijk terug bij je vakantieadres. De bekendere winkels vindt je op de Corso Italia en de Borgo Stretto. Maar bezoek ook de kleinere straatjes voor lokale terracotta, houten en lederen producten. Voor een avond in Italiaanse stijl ga je naar het beroemde Verditheater, of geniet je in een van de vele restaurantjes in de buurt rond de Dom.