Autohuur Rome | Autohuur.org

Autohuur Rome
Huur je auto in Rome bij Autohuur.org, online autoverhuur. Al ruim 10 jaar het adres voor goede huurauto’s online!


Autohuur in Rome
Rome is de grootste stad van Italie en zit echt vol met culturele hoogtepunten. De meeste reizen naar deze stad gaan per vliegtuig of bus en dan zit je dus zonder eigen vervoer. Best handig dus om een auto te huren via www.autohuur.org.

De top 5 van de stad
Als je maar een paar dagen in de stad bent, kun je niet alle bezienswaardigheden bezoeken. Een auto is handig om je snel te verplaatsen tussen de diverse locaties die je zeker niet moet missen. Bezoek Vaticaan Stad met de Sint Pieter Basiliek, het Vaticaans Museum en de Sixtijnse Kapel. Dan ga je door naar het bekende plein Piazza di Spagna waar je kunt winkelen op de Condotti en de nabijgelegen straten. Natuurlijk gooi je een munt over je linkerschouder met je rechterhand in de Trevi fontein. Sluit je ogen en denk aan Rome als je dit doet, dan zul je ooit terugkomen in de stad! Daarna bekijk je het Colosseum, het grote Romeinse amfitheater en eet je bij een restaurantje op de San Giovanni de Laterano.

Waterplezier aan de rand van de stad
Na al de cultuur zin in verkoeling? Met je huurauto rijdt je makkelijk naar Hydromania, het Waterpark aan de rand van de stad. Er zijn veel verschillende zwembaden, spannende waterglijbanen en andere waterattracties in het park. Ook zijn er diverse restaurants en winkels.

Bezoek ook de omgeving van de stad
Je kunt ook een auto huren voor een bezoek aan de omgeving van de stad. Wat dacht je van verkoeling in het hoger gelegen stadje Tivoli. Dit stadje ligt op zo’n 40 minuten rijden. Het is een echt historisch stadje gelegen aan de rivier de Aniene. Kom tot rust in de prachtige tuinen van de Villa d’Este. Voor een actiever dagje in de omgeving ga je naar het attractiepark Rainbow Magicland in de plaats Valmontone op zo’n 50 kilometer van de stad.