autohuur

Autorondreis door Noorwegen

Autorondreis door Noorwegen

autohuur
Service

Ontdek de spectaculaire schoonheid van Noorwegen: Een 14-daagse autorondreis vol fjorden, bergen en onvergetelijke landschappen!

Maak je klaar om betoverd te worden door de ongerepte natuurlijke schoonheid van Noorwegen tijdens deze 14-daagse autorondreis. Ontdek de adembenemende fjorden, majestueuze bergen en charmante dorpjes, en ervaar de unieke cultuur van dit land. Geniet van de heerlijke lokale gerechten, waaronder verse zeevruchten en traditionele streekgerechten, en laat je inspireren door de unieke sfeer van Noorwegen.

Dag 1-2: Oslo
Begin je reis in de prachtige stad Oslo, waar je kunt genieten van de rijke geschiedenis en cultuur, heerlijk eten en indrukwekkende architectuur. Bezoek het iconische Vigeland Park en het Munch Museum, en maak een wandeling door de charmante oude binnenstad. Verken ook de nabijgelegen natuurparken, waaronder Nordmarka en Østmarka.

Dag 3-4: Bergen en de Hardangerfjord
Rijd ongeveer 400 km naar de pittoreske stad Bergen, beroemd om zijn schilderachtige haven en middeleeuwse huizen. Verken ook de nabijgelegen Hardangerfjord, een van de mooiste fjorden van Noorwegen, en geniet van het prachtige landschap van bergen, watervallen en fruitboomgaarden.

Dag 5-6: Geirangerfjord en Ålesund
Rijd ongeveer 320 km naar de spectaculaire Geirangerfjord, een UNESCO-werelderfgoedlocatie met adembenemende landschappen. Verken ook de nabijgelegen stad Ålesund, beroemd om zijn jugendstil-architectuur en charmante straatjes.

Dag 7-8: Trondheim en de Atlantische Weg
Rijd ongeveer 260 km naar de historische stad Trondheim, beroemd om zijn kathedraal en charmante oude stad. Verken ook de nabijgelegen Atlantische Weg, een spectaculaire weg langs de kust met adembenemende uitzichten en bruggen.

Dag 9-10: Lofoten-eilanden
Rijd ongeveer 600 km naar de prachtige Lofoten-eilanden, een van de mooiste plekken van Noorwegen. Geniet van het prachtige landschap van bergen, fjorden en vissersdorpjes, en maak een wandeling over de witte zandstranden.

Dag 11-12: Tromsø en Noordkaap
Rijd ongeveer 840 km naar de bruisende stad Tromsø, beroemd om zijn noorderlicht en spectaculaire landschap. Verken ook de nabijgelegen Noordkaap, het noordelijkste punt van Europa met adembenemende uitzichten.

Dag 13-14: Sognefjord en Flåm
Rijd ongeveer 1150 km naar het spectaculaire Sognefjord, het langste en diepste fjord van Noorwegen. Verken ook het charmante dorpje Flåm en maak een ritje met de beroemde Flåm-spoorlijn.

Dag 15: Terug naar Oslo
Rijd ongeveer 320 km terug naar Oslo om je reis af te ronden.

Service