autohuur

Autorondreis langs de Amalfikust

De ultieme Amalfikust roadtrip: 14 dagen vol kleurrijke steden, betoverende landschappen en de beste Italiaanse keuken!

autohuur
Service

De ultieme Amalfikust roadtrip: 14 dagen vol kleurrijke steden, betoverende landschappen en de beste Italiaanse keuken!

Verken de betoverende Amalfikust tijdens deze 14-daagse autorondreis en ontdek de kleurrijke steden, adembenemende landschappen en heerlijke Italiaanse keuken. Geniet van het uitzicht op de kristalheldere Middellandse Zee, ontdek historische bezienswaardigheden en ontspan in charmante accommodaties. Een onvergetelijke roadtrip langs de kust van Zuid-Italië staat op je te wachten!

Dag 1-2: Napels
Begin je reis in de bruisende stad Napels, waar je kunt genieten van de rijke geschiedenis, cultuur en heerlijk eten. Bezoek het historische centrum van de stad, het Koninklijk Paleis van Napels en het indrukwekkende Nationaal Archeologisch Museum.

Dag 3-4: Sorrento en de Baai van Napels
Rijd ongeveer 50 km naar de charmante stad Sorrento, waar je kunt genieten van prachtige uitzichten op de Baai van Napels en het nabijgelegen eiland Capri. Verken ook de nabijgelegen steden Positano en Amalfi, met hun kleurrijke huizen, kiezelstranden en pittoreske straatjes.

Dag 5-6: Ravello en de Vesuvius
Rijd ongeveer 50 km naar het charmante dorpje Ravello, beroemd om zijn prachtige tuinen en uitzichten op de kust. Verken ook de nabijgelegen Vesuvius, de beroemde vulkaan die Pompeii verwoestte in 79 na Christus.

Dag 7-8: Salerno en Paestum
Rijd ongeveer 30 km naar de stad Salerno, beroemd om zijn middeleeuwse kasteel en charmante oude stad. Verken ook de nabijgelegen tempels van Paestum, een van de best bewaarde archeologische sites van Griekse tempels in Italië.

Dag 9-10: Palinuro en de Cilento-kust
Rijd ongeveer 100 km naar het charmante dorpje Palinuro, beroemd om zijn prachtige stranden en kristalheldere water. Verken ook de nabijgelegen Cilento-kust, een ongerepte regio met prachtige stranden, pittoreske dorpjes en traditionele gerechten.

Dag 11-12: Matera en de Trulli-huizen
Rijd ongeveer 200 km naar de historische stad Matera, beroemd om zijn grotwoningen en ruige landschap. Verken ook de nabijgelegen Trulli-huizen van Alberobello, een UNESCO-werelderfgoedlocatie met unieke kegelvormige huizen.

Dag 13-14: Terug naar Napels
Rijd ongeveer 250 km terug naar Napels om je reis af te ronden.

Service