autohuur

Navigeer door Toscane: Een 14-daagse Autorondreis vol Kunst, Wijn en Middeleeuwse Dorpjes

Navigeer door de Toscaanse Schatten: Een 14-daagse Autorondreis vol Kunst, Wijn en Middeleeuwse Dorpjes

autohuur
Service

Ga mee op een onvergetelijke autorondreis door Toscane

Ontdek de schoonheid van Toscane tijdens deze 14-daagse autorondreis. Van de betoverende valleien van Val d’Orcia tot de middeleeuwse dorpjes van Siena en San Gimignano, en van de wijngaarden van de Chianti-regio tot de Cinque Terre langs de Ligurische kust, deze reis belooft een onvergetelijke ervaring vol kunst, wijn en betoverende landschappen.

Dag 1-2: Florence
Begin je avontuur in de prachtige stad Florence, waar je kunt genieten van kunst, cultuur en heerlijk eten. Bezoek het iconische Florence-kathedraal en de beroemde Galleria degli Uffizi om enkele van de meest indrukwekkende kunstwerken ter wereld te bewonderen. Geniet van de heerlijke Toscaanse keuken in een van de vele trattoria’s in de stad.

Dag 3-4: Siena en San Gimignano
Rijd ongeveer 80 km naar de prachtige middeleeuwse stad Siena. Ontdek het prachtige Piazza del Campo en de adembenemende kathedraal van Siena. Bezoek ook het charmante stadje San Gimignano, bekend om zijn middeleeuwse torens en heerlijke wijn.

Dag 5-6: Val d’Orcia
Rijd ongeveer 100 km naar de Val d’Orcia, een betoverende vallei vol met glooiende heuvels, uitgestrekte wijngaarden en charmante middeleeuwse dorpjes. Ontdek de steden Montalcino en Montepulciano, beroemd om hun heerlijke wijnen, en geniet van het uitzicht op de Val d’Orcia.

Dag 7-8: Arezzo en Cortona
Rijd ongeveer 100 km naar Arezzo, een charmante stad met een rijke geschiedenis en cultuur. Bezoek de indrukwekkende Piazza Grande en de prachtige kathedraal van Arezzo. Breng de nacht door in het nabijgelegen Cortona, een charmant heuveldorpje dat beroemd werd door de film ‘Under the Tuscan Sun’.

Dag 9-10: Chianti-regio
Rijd ongeveer 70 km naar de betoverende Chianti-regio, beroemd om zijn heerlijke wijnen en prachtige landschappen. Bezoek de wijngaarden en proef de heerlijke wijnen, geniet van een ontspannende wandeling door de glooiende heuvels en ontdek de charmante dorpjes van de regio.

Dag 11-12: Pisa en Lucca
Rijd ongeveer 100 km naar de stad Pisa en bewonder de beroemde scheve toren. Bezoek ook het charmante Lucca, een middeleeuwse ommuurde stad met indrukwekkende kerken en prachtige pleinen.

Dag 13-14: Cinque Terre
Rijd ongeveer 150 km naar de prachtige Cinque Terre, vijf pittoreske dorpjes gelegen langs de ruige Ligurische kust. Wandel over de adembenemende wandelpaden langs de kliffen, proef de heerlijke lokale visgerechten en geniet van het spectaculaire uitzicht op de Middellandse Zee.

Dag 15: Terug naar Florence
Rijd ongeveer 150 km terug naar Florence om je reis af te ronden.

Service