autohuur

West Coast Wonders: Verken de natuurlijke pracht en glamour van Seattle naar Los Angeles

West Coast Wonders: Verken de natuurlijke pracht en glamour van Seattle naar Los Angeles

autohuur
Service

Reis met de auto van Seatle naar Los Angeles

Stap in je huurauto en ontdek de adembenemende landschappen en bruisende steden van de Amerikaanse westkust tijdens deze 14-daagse autorondreis van Seattle naar Los Angeles. Tijdens deze reis verken je de majestueuze bergen van Mount Rainier National Park, proef je de heerlijke lokale gerechten van Portland, en geniet je van de ongerepte kustlijn van de Oregon Coast en Big Sur. Je ontdekt ook iconische steden zoals San Francisco en Los Angeles, waar je de glamour en culturele bezienswaardigheden kunt ervaren die deze steden zo beroemd maken. Deze reis belooft een onvergetelijk avontuur vol natuurlijke wonderen en stedelijke pracht.

Dag 1-2: Seattle
Welkom in de prachtige stad Seattle! Geniet van de eerste twee dagen van je reis in deze bruisende stad met zijn iconische bezienswaardigheden, heerlijke restaurants en uitstekende winkelmogelijkheden. Geen zorgen over rijden vandaag, je kunt de stad gemakkelijk te voet verkennen.

Dag 3: Mount Rainier National Park
Vandaag is het tijd om het avontuur te beginnen! Rijd ongeveer 150 km naar het prachtige Mount Rainier National Park. Hier kun je genieten van majestueuze bergen en adembenemende uitzichten terwijl je wandelt door de schilderachtige omgeving.

Dag 4: Portland
Vandaag rij je ongeveer 300 km naar Portland, een stad die bekend staat om zijn natuurlijke schoonheid, cultuur en heerlijke culinaire scene. Ontdek de stad op je gemak en proef enkele van de beste lokale gerechten en drankjes die de stad te bieden heeft.

Dag 5-6: Oregon Coast
Vervolg je reis en rijd ongeveer 160 km naar de prachtige Oregon Coast. Hier wachten adembenemende uitzichten en de mogelijkheid om te wandelen, vissen of simpelweg te genieten van de rustgevende geluiden van de oceaan. Verblijf in een knusse cottage of bed and breakfast in één van de charmante kustplaatsen.

Dag 7-8: Redwood National Park
Vandaag rijd je ongeveer 500 km naar Redwood National Park, een werkelijk unieke bestemming. Hier kun je genieten van de torenhoge sequoia’s, prachtige rivieren en adembenemende landschappen. Verblijf in een gezellige blokhut in het hart van de natuur.

Dag 9-10: San Francisco
Rijd ongeveer 400 km naar de wereldberoemde stad San Francisco, een bruisende stad vol cultuur, bezienswaardigheden en onvergetelijke ervaringen. Maak een wandeling over de iconische Golden Gate Bridge, bezoek de kleurrijke huisjes van Haight-Ashbury en eindig de dag met een heerlijk diner in de stad.

Dag 11-12: Big Sur
Vandaag rijd je ongeveer 200 km naar Big Sur, een ongerept stukje kustlijn met prachtige uitzichten en adembenemende natuurlijke landschappen. Geniet van een heerlijke maaltijd in één van de vele uitstekende restaurants en maak een wandeling langs de kust.

Dag 13-14: Los Angeles
Eindig je reis op spectaculaire wijze en rijd ongeveer 500 km naar de iconische stad Los Angeles. Hier kun je genieten van de glamoureuze Hollywood Boulevard, het spectaculaire strand van Santa Monica en de zonnige wijken van Beverly Hills. Maak herinneringen die een leven lang meegaan in de stad.

Service